[*Rain*] CemRe-Ji aDmn
Mesaj Sayısı : 1652 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Hangi Takımlısın : Hepsiciler Gücü : Rep : Uyarı Sayısı : Ruh Halim : Favorim : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Senin İçin Perş. Mayıs 15, 2008 3:07 pm | |
| Yine yağmur var dışarda Ve yine sokaklar bomboş Yine izliyorum camdan yağmuru,karanlığı ve yalnızlığı... Ama bu defa severek, sevilerek Daha bir başka bakıyorum insanlara Seni seviyorum, seni çok seviyorum
Yine yağmur var dışarda Ve benim yüreğimde Çok yakınımdasın biliyorum Ama seni göremiyorum Bağırsam sesimi duyarsın biliyorum Ama bağıramıyorum
Yine yağmur var dışarda Ve benim gözlerimde Bu defa ne için ağladığımı biliyorum Demek insan gönülden sevince Böyle olurmuş diyorum Çünkü bu defa senin için Daha bir başka ağlıyorum
Yine yağmur var dışarda Ve yine içimde fırtına Bu defa senin için kopartıyorum fırtınaları Seni sevdiğim için Hayatta bana verilmiş en güzel armağan olduğun için Benim olduğun için Daha bir başka yaşıyorum hayatı SENİN İÇİN . . . | |
|
Crazy*miLe eRen-Ji aDmn
Mesaj Sayısı : 1771 Yaş : 27 Nerden : aydın Meslek : öğrenci Hangi Takımlısın : Hepsiciler Gücü : Rep : Uyarı Sayısı : Ruh Halim : Favorim : Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: Senin İçin Salı Mayıs 20, 2008 11:16 am | |
| | |
|